[CONSPIRATIE]Britney Spears – păpuşa Illuminati – ne arată simbolic, într-un videoclip recent, cum vedetele muzicale sunt controlate şi supuse “Regelui Ocultei”

      Acum e timpul să vorbim de o altă vedetă din lumea muzicală, care ne transmite un mesaj Illuminati într-unul din ultimele ei videoclipuri – “Slumber Party”, apărut în noiembrie 2016. Şi, da, e vorba de celebra Britney Spears.
Britney este idealul oricărui adolescent / adult, îndrăgostit de muzica pop: e tânără, frumoasă, controversată, şocantă, iar faptul că ea aparţine unei industrii muzicale controlate de Illuminati, nu e deloc surprinzător, căci videoclipul lui “Slumber Party” este inspirat din simbolica ocultă.
Dar, haideţi să începem analiza propriu-zisă a videoclipului, pentru a demonstra cele spuse mai sus.
Intrarea în conacul Illuminati
Prima scenă începe în timpul miezului nopții. O mașină trece prin porțile amenințătoare, Britney îndreptându-se spre un conac magnific într-o noapte cu o lună plină. Se ştie că luna plină este perioada preferată de vrăjitori şi satanişti pentru a efectua acte magice şi vrăjitoreşti.

Aparent fără șofer, Britney părăsește mașina îmbrăcată în roșu – un ritual simbolic satanic.


Pe măsură ce merge spre conac, observăm statui ciudate, aruncătoare de flăcări, jongleri.


Britney se îndreaptă spre o petrecere de elită, în interiorul conacului. Societățile secrete sunt cunoscute pentru petrecerile lor exclusiviste, pentru cei bogați și celebri. Dar acestea nu sunt petreceri obişnuite; în spatele ușilor închise, ocultiștii bogaţi sunt angajați în practici malefice şi orgii


Misteriosul film “Cu ochii larg închişi” şi societăţile secrete
Într-un interviurile promoțional, Britney descrie acest videoclip ca având o temă asemănătoare cu filmul “Eyes Wide Shut” (1999), sau în traducere, “Cu ochii larg închişi”. Apoi, ea continuă să descriere petrecerea din videoclip ca fiind una foarte distractivă. Dar, Britney nu ştie cu adevărat subiectul şi semnificaţia filmului “Cu ochii larg închişi”?
Acesta este un film dramatic și erotic, regizat, produs și co-scris de celebrul Stanley Kubrick şi lansat în anul 1999. Bazat pe nuvela “Traumnovelle” din 1926 a lui Arthur Schnitzler, cadrul este schimbat din Viena secolului XX în New York-ul anilor ’90. Pelicula urmărește aventurile erotice ale dr. Bill Harford, care rămâne șocat atunci când soția sa, Alice, îi dezvăluie că a luat în considerare să aibă o aventură cu altcineva, cu un an în urmă. El se îmbarchează într-o călătorie nocturnă, timp în care se infiltrează într-o org*ie masivă cu măști a unei societăți secrete.
Pe măsură ce Britney urcă scările conacului, se observă o petrecere care este în plină desfășurare, în care bărbaţii şi femeile se află angajaţi în acte indecente, la vedere. Actele erotice trebuie să se desfăşoare în intimitate, nu la vederea publicului.
Satana şi fulgerul
Britney remarcă un bărbat misterios, ce are un tatuaj ciudat pe faţă, un fulger, ce-i cade de la frunte spre obraz. Aceasta reprezintă întâlnirea cu Satana, care conduce industria muzicală Illuminati. A nu se uita ce scrie în Biblie: “Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer” (Luca 10:18), apropo de tatuajul cu fulgerul…


Parcă Britney vrea să ne spună, simbolic, ceva de genul: “Mi-am vândut demult sufletul industriei muzicale și, din acest motiv, Satana nu mă va lăsa niciodată singură. Indiferent de locul în care mă duc, Satana mereu mă urmează”.
Controlul minţii de către industria muzicală
De la faima ei începând cu sfârşitul anilor ’90, Britney a avut numeroase crize din cauza problemelor pe care le poate crea un program de control al minţii, la care Britney probabil că a fost supusă. Un program celebru de manipulare îl constituie “proiectul Monarch”, ce reprezintă o tehnică de control al minţii prin intermediul căreia subiectul este expus unei traume atât de violente, încât mintea sa creează o separare. Mintea sa devine divizată, şi astfel apare o nouă personalitate, modelată de către manipulatori. Atunci când o persoană suferă o traumă indusă de un electroşoc, va simţi o stare de “minte uşoară”, de parcă ar zbura asemenea unui fluture. Există, de asemenea, o reprezentare simbolică privind metamorfoza acestei frumoase insecte: dintr-o omidă, ea se transformă în cocon (ce reprezintă inactivitatea), şi apoi în fluture (noua creaţie), ce se va întoarce la punctul său de origine. Asemenea model migrator face ca fluturele să fie o specie unică. Trebuie să reţinem de aici faptul că fluturele reprezintă simbolul controlului minţii.
În timpul “reeducării” lor, subiecţilor li se sugerează că au de-a face cu numeroase simboluri, ca arbori, pânze de păianjen, măşti, labirinturi, fluturi etc. De asemenea, li se prezintă filme care conţin simboluri specifice (“Vrăjitorul din Oz” sau producţii Walt Disney). La fel cum acestor subiecţi li se spală minţile, şi publicul larg este manipulat printr-un proiect de control al minţii la scară mondială, prin aceste producţii Walt Disney, sau prin alte filme hollywoodiene, ori chiar videoclipuri.
O nouă recrută în industria muzicală
Pe măsură ce se desfaşoară videoclipul, programarea erotică se desfăşoară înaintea ochilor noştri. Vedem cum Britney dansează sugestiv pe o canapea.


Apoi, o vedem pe Britney cu o nou-venită în industria muzicală, pe aceeași canapea, reprezentând inițierea unui nou artist în lumea blasfemică a celebrităţii muzicale.

Pe măsură ce inițierea este finalizată, vedem că Spears se întoarce înapoi la Satana (“Regele Ocultei”) ca o pisică – pe masă, purtând parcă un fel de zgardă, căutând aprobarea sa. După ce Satana dă din cap, aprobând, o vedem pe Britney înapoi la petrecere; aceasta este doar o mică parte din ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise, în cadrul petrecerilor “adevărate”. Videoclipul este decent şi nu prezintă sacrificiile sângeroase care se întâmplă în cadrul iniţierilor oculte ale societăţilor secrete.


“Mă simt prea controlată”
Aceasta este viața tristă a unei victime de control a minții; Britney Spears este unul dintre cele mai bune exemple din generația noastră. Britney probabil că nu va fi niciodată liberă de acest tip de “abuz satanic”, iar videoclipul său arată simbolic ceea ce este cu adevărat industria muzicală. Cine are ochi, poate să vadă!
Să nu uităm vorbele de disperare ale lui Britney Spears într-un interviu: “Când le spun oamenilor cum mă simt, ei aud ceea ve vor să audă, nu ceea ce le spun cu adevărat. Nu-i bine, mă simt rău. Nu mă simt ca şi cum aş controla lucrurile, ci mă simt prea controlată”.



Sursa: lovendal.ro        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.