Un alt avion a disparut.

Precum unii au aflat deja, a mai dispărut un avion! De data aceasta, el aparţine tot unei companii aviatice din Malaiezia, însă nu e vorba de Malaysian Airlines (ca avionul dispărut din 8 martie 2014 şi cel doborât din iulie 2014), ci e vorba de o altă companie aeriană, AirAsia. Citez de pe Hotnews.ro:
Un avion de tip Airbus A320-200 aparţinând companiei malaysiene low-cost AirAsia cu 162 de persoane la bord a dispărut duminică între Indonezia şi Singapore, au anunţat autorităţile locale şi compania, relatează AFP. Pilotul avionului ceruse să “devieze” de la planul de zbor din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Zborul QZ8501 s-ar fi prăbuşit în largul Insulei indoneziene Belitung, potrivit unui oficial al Agenţiei naţionale indoneziene pentru căutare şi salvare, potrivit Mediafax.
Zborul QZ8501 AirAsia de la Surabaya, în Indonezia, către Singapore, s-ar fi prăbuşit în mare, la aproximativ 145 de kilometri de Insula indoneziană Belitung, a declarat un oficial din cadrul Agenţiei naţionale indoneziene pentru căutare şi salvare, citat de site-ul publicaţiei The Jakarta Post. Potrivit publicaţiei, purtătorul de cuvânt al Agenţiei a declarat că o echipă de salvare a fost trimisă la Belitung. Avionul de tip Airbus A320 ar fi survolat în cerc marea în zona insulei pentru a evita o furtună, după care a intrat într-o zonă de turbulenţe şi s-a prăbuşit în ocean, potrivit aceeaşi surse.
P.S. Iar un avion cu pasageri dispărut în Asia de sud-est? De ce nu cred eu în accidente? Nu am foarte multe informaţii disponibile, dar, totuşi, până în prezent, cred că s-ar putea să existe o legătură cu dispariţia “Zborului 370″ din 8 martie 2014. Una dintre primele teorii ale conspiraţiei despre dispariţia “Zborului 370″ era aceea că avionul a fost doborât de forţele oculte ce se opun dezvoltării automobilului electric, întrucât în avion se aflau 20 de angajaţi ai unei companii americane de high-tech, orientată spre energii alternative, Freescale Semiconductor (12 dintre angajaţi erau din Malaiezia, iar 8 proveneau din China). Articolul la care fac referire este acesta: Avionul malaiezian dispărut ar fi putut fi doborât de forţele oculte care se opun dezvoltării automobilului electric! 20 de angajaţi ai unei companii high-tech orientată spre “energia verde” se aflau în acel avion blestemat.
Apoi, am făcut o descoperire şi mai importantă într-un articol ulterior: Lovitură de teatru! Familia Illuminati Rothschild doboară avionul malaiezian pentru a deţine controlul asupra unui brevet important! Angajaţii companiei high-tech sunt sacrificaţi în numele puterii! Faptul că Freescale Semiconductor este deţinută indirect de către Jacob Rothschild, din binecunoscuta familie francmasonică Rothschild, liderul Ocultei Mondiale. Rothschild ar fi putut sabota avionul blestemat pentru a obţine controlul asupra microcipului KL-03 (fabricat de Freescale). Un brevet în domeniul semiconductorilor a fost aprobat de biroul de brevete din SUA pe 11 martie 2014, la 3 zile după dispariţia angajaţilor lui Freescale. Invenţia este împărţită în 5: 20% aparţine companiei Freescale, iar restul de 80% este împărţit între 4 ingineri chinezi, Peidong Wang, Zhijun Chen, Cheng şi Li Ying Zhijong, din Suzhou (China), angajaţi ai companiei, toţi 4 dispărând pe 8 martie. Cum toţi angajaţii au murit, controlul microcipului KL-03 rămâne în mâinile lui Rothschild.
Şi acum urmează bomba: avionul AirAsia dispărut (zborul QZ8501), avea printre pasagerii săi şi pe Chi Man Choi (nr.19 de pe lista de pasageri dispăruţi, ce o puteţi consulta aici). Chi Man Choi este director la Alstom Power, o companie energetică ce operează şi în Indonezia. Alstom este şi ea implicată în patente cu semiconductori (exact ca Freescale). Iată pe site-ul freepatentsonline.com unul din aceste patente (pentru un dispozitiv semiconductor de energie).
Aici, dragi cititori, există o conspiraţie pe care nici nu v-o puteţi imagina. Sunt implicate 1 sau 2 mari corporaţii militare, care vor să deţină controlul total asupra tehnologiilor high-tech ale armelor de distrugere. Când voi afla noi informaţii, promit că am să mai scriu despre acest subiect.

Sursa: www.lovendal.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.