[CONSPIRATII]Un om de ştiinţă german acuză NASA că a falsificat temperaturile globale pentru a demonstra aşa-zisa “încălzire globală”! Iată cum trăim în minciună şi manipulare!

            Pentru că mai sunt, din păcate, mulţi dintre noi care încă mai cred în basmul cu “încălzirea globală din cauza efectului de seră”, ca urmare a propagandei mass-mediei oficiale, vă prezint traducerea şi adaptarea unui articol apărut pe 30 noiembrie 2015 pe site-ul cnsnews.com. Concluziile vi le trageţi singur!
Un om de știință german a acuzat Institutul de Studii Spațiale Goddard (GISS), ce aparţine de NASA, că a modificat înregistrările de temperaturi, între anii 2010 și 2012, pentru a produce iluzia că Pământul s-ar “încălzi” din anul 1950. Datele GISS sunt folosite de Grupul interguvernamental al ONU privind schimbările climatice (IPCC), pentru a se documenta în problema încălzirii globale.
Într-o prezentare din 2012, de la Conferinţa de schimbări climatice de la Eike (Germania), profesorul Friedrich-Karl Ewert, geolog (acum retras) și expert la Universitatea din Paderborn, a declarat că a examinat înregistrările de temperatură arhivate din 1.153 de staţii meteorologice din întreaga lume, din 1881, şi a găsit dovezi masive că GISS a falsificat temperaturile între 2010 și 2012.
Ewert a observat că datele privind temperaturile de la Reykjavik (Islanda) și Nuuk Nuur (Groenlanda) au fost modificate retroactiv. Datele din 2012 au fost mai mari decât temperaturile înregistrate înainte de 2010. Apoi, omul de știință german a selectat aleator 120 de staţii meteorologice din întreaga lume și le-a comparat cu datele furnizate de GISS. El a ajuns la aceeași concluzie: temperaturile furnizate de GISS începând cu 2012 au arătat o încălzire mai mare decât cele publicate în 2010.
Între anii 2010 și 2012, datele măsurate de la 1881 au fost modificate, astfel încât acestea au arătat o încălzire semnificativă, mai ales după 1950. O comparație a datelor din 2010 cu datele din 2012 arată că NASA a modificat propriile seturi de date, astfel încât, după al doilea război mondial să apară o încălzire accentuată a climei, acest lucru, de fapt, neavând loc.
Folosind datele NASA din 2010, temperatura de suprafaţă la nivel global din 1940 până în prezent a scăzut cu 1.110° C, iar din 2000 a scăzut 0.4223 °C. Răcirea a lovit toate continentele, cu excepția Australiei, care s-a încălzit cu 0.6339° C din 2000. Cifrele pentru Europa din din 1940 până în 2010, utilizând datele din 2010, arată că a existat o răcire a vremii cu 0.5465° C și o răcire cu 0.3739° C din anul 2000.
Ewert, de asemenea, a constatat că, din 1881, au existat patru etape distincte de răcire a climei, care au alternat cu trei faze de încălzire. El spune că Pământul se află în prezent într-o fază de răcire. Şi, din moment ce un ciclu mai puternic de încălzire climatică a apărut înainte ca emisiile de dioxid de carbon să înceapă să crească, Ewert a concluzionat că: “o influență a emisiilor de CO2 asupra temperaturilor nu poate fi observată.”
P.S. De obicei, doar oamenii de ştiinţă care s-au retras din sistem au curajul să spună adevărul despre aşa-zisa “încălzire globală”. Cei care lucrează în sistem nu au curajul să prezinte adevărul, pentru că le frică să nu rămână fără slujbe şi să fie marginalizaţi de restul comunităţii ştiinţifice în cariera profesională.


Sursa: lovendal.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.