[CONSPIRATII]Angela Merkel vrea să fie dictatorul Europei! Dar Merkel nu este altcineva decât fiica lui Hitler şi strănepoata lui Nathan Meyer Rothschild, adevăratorul creator al Illuminati! Iată cine conduce Europa!

      Într-un excepţional editorial scris în cotidianul “Adevărulşi intitulat “Mesaj absurd: mai multă Europă cu mai puţini europeni”, europarlamentarul şi ziaristul Traian Ungureanu, bun cunoscător al realităţilor europene, referitor la criza refugiaţilor din Uniunea Europeană şi la cotele obligatorii de imigranţi stabilite pentru membrii UE, ajunge la concluzia că “(…) Cu aceeaşi voce cu care au anunţat cote „obligatorii şi permanenete”, doamna Merkel şi domnul Junker ar trebui să limpezească dacă Germania aparţine Uniunii Europene sau Uniunea Europeană aparţine Germaniei”.
Un lucru absolut adevărat… Germania, sub domnia lui Merkel, vrea să transforme Uniunea Europeană într-un fel de Uniune Sovietică, în care Berlinul să comande celorlalte state, la fel cum Moscova comanda fostelor republici sovietice.
Dar cine este această Merkel? Acum 2 ani, prin 2013, pe site-urile alternative a apărut ideea că Merkel ar fi fost nici mai mult nici mai puţin decât fiica dictatorului german, Adolf Hitler, fiind creată prin inseminare artificială.
Conform biografiei oficiale, Angela Merkel s-a născut în fosta RDG (Republica Democrată Germană – teritoriul aflat sub controlul sovietic), pe 17 iulie 1954, ea fiind fiica unui preot luteran dintr-o biserică est-germană. Cu toate acestea, arhivele serviciilor secrete dezvăluie o cu totul altă poveste. Fișierele STASI din fosta RDG indică faptul că Merkel s-a născut pe 20 aprilie 1954. O să vă întrebaţi poate că ce relevanţă are acest lucru, căci anul a rămas tot acelaşi: 1954. Are, pentru că data de 20 aprilie ar fi creat unele suspiciuni – este data naşterii lui Hitler: 20 aprilie 1889.
Semnificaţiile oculte ale datei de naştere a Angelei Merkel
În plus, 20 aprilie este o dată ce are semnificaţii puternice pentru ocultişti. Până pe 20 aprilie, au trecut 110 zile (111 zile în anii bisecţi), rămânând până la finalul anului 255 de zile. Cifrele duble sau triple din numere creează numere foarte puternice pentru ocultişti. În numerologie, 20 aprilie (20-04) dă cifra 2+4=6. Dacă scriem cifra 6 de 3 ori, obţinem celebrul număr 666, “numărul diavolului” din Biblie. Nu uitaţi că ocultiştii şi sataniştii venerează numerele, ei crezând că numerele au o putere infinită asupra Universului.
“Doctorul nazist al morţii” şi legătura sa cu Hitler
Acum, revenind la Angela Merkel… O să vă întrebaţi cum ar fi putut ea să fie fiica lui Hitler, din moment ce s-a născut în 1954, iar dictatorul german ar fi murit în 1945. Răspunsul este: prin inseminare artificială. De către cine? De către Dr. Karl Klauberg, unul dintre “medicii morţii” nazişti, condamnat de către instanțele judecătorești sovietice și închis. După 7 ani însă a fost eliberat, fiind recunoscut ca fiind un om de ştiinţă genial, “tatăl” inseminării artificiale.
Dr. Klauberg a păstrat mostre congelate din “sămânţa” lui Adolf Hitler. A adus-o apoi pe Gretl, sora Evei Braun (soţia lui Hitler), în Germania de Est, pe care a inseminat-o artificial cu “sămânţa” lui Hitler. Rezultatul experimentului nu a produs un fiu biologic al lui Hitler, ci mai degrabă o fiică.
Cine a dorit un urmaş din “sămânţa” lui Hitler?
Cu siguranţă că dr. Klauberg n-a fost eliberat degeaba de sovietici, ci mai degrabă la presiunile “cuiva din umbră”, pentru a-şi aduce la capăt planul de inseminare artificială. Cine a avut o asemenea idee “genială”? Cineva extrem de puternic, care conduce lumea din umbră şi care a fost în stare s-o impună pe Angela Merkel drept atotputernic cancelar al Germaniei. Din 2005 Merkel este prim-ministru (deci, de 10 ani) şi nimeni nu pare a fi în stare s-o dea jos. De asemenea, acel cineva trebuie să fi avut o obsesie faţă de numerologie, pentru a-i impune doctorului Klauberg să facă o mulţime de calcule precise, astfel încât data naşterii fătului să fie tot 20 aprilie, ca şi data naşterii lui Hitler. Iar acel cineva nu poate fi decât cineva din malefica familie Illuminati Rothschild.
Iarăşi întrebare: de ce un Rothschild ar fi vrut să creeze un urmaş din sămânţa lui Hitler, ştiind că acesta din urmă i-a exterminat pe evrei, iar familia Rothschild e una evreiască? Nu, nu, cei din familia Rothschild nu i-au interesat niciodată cu adevărat de compatrioţii săi evrei. Rothschilzii au fost cei care s-au aflat în spatele celui de-al doilea război mondial, pentru că i-au finanţat pe nazişti cu banii lor. Adevărul este altul: Hitler a fost adus la putere în Germania de aceiaşi familie Illuminati Rothschild, şi asta pentru că Hitler e nepotul celebrului bancher evreu Nathan Mayer Rothschild (1777-1836)!
Regina Victoria, fiica creatorului Illuminati
Conform istoriei oficiale, regina Victoria a Marii Britanii (1819-1901) a fost fiica prinţului Edward, duce de Kent (1767-1820) şi al Victoriei de Saxe-Coburg-Saalfeld (1786-1861). Însă, se constată că urmaşii reginei Victoria suferă de hemofilie, o boală genetică extrem de rară. Niciunul din înaintaşii reginei Victoria n-au suferit de hemofilie, dar curios e faptul că unii din descendenţii familiei Rothschild, Chantal Rothschild, cercetător din Franţa, suferă de hemofilie. De asemenea, familia Rothschild sponsorizează o asociaţie din SUA privind hemofilia. În plus, coincidenţă sau nu, evreii europeni şi cei din Iraq sunt cel mai des afectaţi de această boală genetică.
Hitler, nepotul lui Rothschild
Aşadar, regina Victoria pare să fi avut un alt tată, care e posibil să fi fost ultrabogatul bancher Illuminati Nathan Mayer Rothschild (1777-1836). Atunci când regina Victoria s-a născut, ea a avut un frate, prinţul Tallano. Acest prinţ era autist şi cei de la Curte s-au gândit ca prinţesa Victoria să devină regentă, aşa că l-au exiliat pe Tallano în Filipine. Această informaţie nu este publică, dar este cunoscută de familia regală britanică. În mod normal, prinţul Tallano ar fi trebuit să fie rege al Marii Britanii şi nu Victoria, care a fost încoronată în 1837. Aşadar, şi prinţul Tallano era fiul lui Rothschild. Iar unul din copiii prinţului Tallano a fost însuşi… Adolf Hitler!
Concluzia: Hitler era nepotul lui Nathan Mayer Rothschild, adevăratul creator al sectei Illuminati. În cazul acesta, Angela Merkel ar fi strănepoata lui Rothschild. Dacă aceste informaţii ar fi adevărate, atunci poate vă daţi seama cum se conduce această lume din umbră!
P.S. Pentru cei care o să-mi spună că Adam Weishaupt a fost creatorul  Illuminati în 1776, vreau să le spun următoarele: Weisshaupt n-a fost decât o păpuşă, care a primit ordine şi bani de la bancherul Mayer Amschel Bauer (1743-1812), tatăl lui Nathan Mayer Rothschild (1777-1836). Dar, aceasta din urmă a dus organizaţia Illuminati la puteri inimaginabile, aşa că putem să-l socotim adevăratul creator.


Sursa: lovendal.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.