Mituri si Legende din viata reala : CandyMan

CandyMan :

Candyman este o legendă sau un mit urban despre fantoma unui sclav ce s-a întors din morţi pt. a se răzbuna .

Legenda

Se spune că , dacă te uiţi în oglindă şi spui numele "Candyman" de 5 ori , acesta va apărea în spatele tău şi te va omorî cu cârligul său .
Candyman este un criminal violent cu un cârlig sângeros în loc de mână . El apare din oglindă , acoperit de sânge şi de albine .

Oamenii spun că acum mult timp , Candyman a fost un om real . Întorcându-ne în zilele în care existau sclavi , Candyman a fost un sclav negru care-l chema Daniel Robitaille , ce a lucrat pe o plantaţie în New Orleans (oraş din SUA). El era un pictor foarte talentat . Acesta a fost ales de către şeful său pt. a picta un portret fiicei sale (fiica şefului) .

Dar Daniel s-a îndrăgostit de fata şefului alb . Când şeful rasist al plantaţiei a descoperit că sclavul şi fata sa aveau o relaţie , a decis ca Daniel să fie alungat din oraş .

Armat cu furci şi haite de câini , a urmărit sclavul . În final , a prins sclavul epuizat , lângă un hambar vechi . Oamenii şefului l-au ţinut pe Daniel , în timp ce acesta (şeful) i-a tăiat mâna dreaptă cu un fierăstrău ruginit . Apoi , l-au acoperit de miere şi l-au aruncat într-un stup de albine.
Daniel a murit din cauza rănilor , dar înainte de asta , a blestemat oamenii care au atentat la moartea lui şi a promis că se va întoarce pt. a se răzbuna.

Oamenii spun că spiritul nu s-a "odihnit" niciodată şi că umblă şi va umbla în continuare pe vecie pt. a se răzbuna , el apărând în oglindă când numele său (Candyman) este rostit de 5 ori în oglindă .

Poţi spune "Candyman" în oglindă o dată , de două , de 3 şi de 4 ori , dar a 5-a oară vei regreta .



 Sursa : Spectrul Realitatii

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.