[Halloween Special Post]Cinci legende urbane care s-au adeverit !

5. Mortul de sub salteaua ta
Legenda: Un cuplu se cazează la un hotel şi observă un miros ciudat în cameră. Când vin oamenii de serviciu, aceştia observă că mirosul vine din dreptul patului. Dau la o parte salteaua şi văd că este un leş sub ea.
Realitatea: Aceasta chiar s-a întâmplat în Las Vegas, în Kansas, New Jearsey, California şi în Atlantic City.
matresscorpse2
4. Mumia din parcul de distracţie
Mitul: La un carnaval se descoperă că un manechin cu care se jucau copii era creat din carne şi oase.
Realitatea: Se pare că mirosul nu venea doar de la animalele de prin zonă. În 1976, o echipă de filmare care lucra la producţia unui episod din The Six Million Dollar Man s-au instalat într-o casă bântuită din parcul de distracţie Nu-Pike, din Long Beach. Când au încercat să mişte un manechin i-au “dislocat” din greşeală un braţ şi au descoperit că oasele lui erau cât se poate de reale.
mummy4
3. Decoraţia uimitor de realistă
Mitul: Ceea ce se credea a fi o decoraţie tipică de Halloween, reprezentând o femeie agăţată de creanga unui copac, se dovedeşte a fi o sinucidere get-beget.
Realitatea: În oraşul Frederica din Delaware, o femeie în vârstă de 42 de ani s-a spânzurat de un copac aflat în apropierea unui drum foarte aglomerat. Corpul a atârnat acolo până a doua zi, timp în care a fost văzut de mulţi trecători care credeau că au de-a face cu o simplă decoraţie de Halloween.
lynched3
2. O farsă de Halloween se transformă într-o dramă
Mitul: Un adolescent vrea să-şi impresioneze cunoscuţii de Halloween, pretinzând că se spânzură în faţa tuturor, pentru ca în final “trucul” chiar să-i reuşească.
Realitatea: Ei bine, această legendă a devenit realitate în nenumărate cazuri, în care oamenii s-au sinucis, încercând să facă o farsă de Halloween. Şi da, în majoritatea cazurilor a fost vorba despre băieţi adolescenţi.
hanging2
1. Îngropat de viu
Mitul: Un amărât este condamnat la eternitate deşi nu este încă pregătit să facă pasul decisiv către lumea de dincolo. Ulterior se descoperă pe capacul sicriului zgărieturi cu unghiile, alături de alte semne care arată disperarea “mortului” în încercarea de a evada.
Realitatea: Acest lucru nu numai că s-a întâmplat, dar în trecut cazurile erau alarmant de dese. Pe la sfârşitul secolului 19, William Tebb a încercat să compileze toate cazurile de îngropare prematură şi a reuşit să descopere nu mai puţin de 149. În alte 20 de cazuri, disecţia corpului sau îmbălsămarea lui începuse înainte de a se descoperi  că mortul nu e mort pe de-a binelea.
buriedalive2
Sursa: bravonet.ro
Valentin[UzzY]

Echipa "Myths and Legends" va doreste un Halloween fericit !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.