[BIZAR]O formă umană bizară, ce părea că stă deasupra unui nor, a apărut în Canada

       Pe 9 iulie 2017, un locuitor din Sanford, Canada, lucra la fân, atunci când a observat ceva foarte ciudat care se întâmpla pe cer. Potrivit martorului, norii păreau că se îndreaptă spre un obiect întunecat, care la prima vedere părea a semăna cu o siluetă întunecată umană, în picioare, care stătea deasupra unui nor, înainte ca acesta să se fi transformat într-o formă alungită de culoare închisă.

Martorul a continuat să fie uimit de ceea ce vedea, mai ales că el a mai observat cum bizara formă alungită părea că trăgea cu ceva în aer. Întrucât se întuneca în curând şi el avea multă treabă de făcut, bărbatul nu s-a mai uitat pe cer, ci s-a concentrat din nou la munca sa, aşa că nu mai putem şti ce s-a întâmplat în continuare.
Totuşi, el a fost inspirat, şi a făcut un videoclip şi fotografii întregii ciudăţenii, cu ajutorul telefonului mobil, toate aceste materiale apărând în reţeaua MUFON, organizaţia specializată în studiul OZN-urilor.
Puteţi vedea videoclipul original al evenimentului ciudat, de pe MUFON:https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/85962_submitter_file2__201707092.

Mai jos câteva din fotografiile prelucrate ale bizarului incident:





Sursa: lovendal.ro



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.