[CONSPIRATII]Generalul român Emil Străinu şochează: “Un prieten colonel din Armata României s-a întâlnit faţă în faţă cu doi extratereştri reptilieni, ce aveau pielea ca de crocodil”! Colonelul i-a fotografiat pe reptilieni, dar supriză… !

       Multă lume îl cunoaşte deja pe generalul (r) Emil Străinu, expert în radiolocație și doctor în războiul geofizic. În prezent, el ocupă următoarele poziții: consilier al Parlamentului român pe probleme de ameninţări neconvenționale și asimetrice, directorul Centrului de Cercetare privind OZN-urile și Psihotronica, fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate. El este, de asemenea, autor a zeci de cărți ezoterice.
Generalul Emil Strainu este invitat la cele mai importante evenimente ezoterice din lume și a scris zeci de cărți care răspândesc adevărata cunoaștere. El vorbește despre extratereştri, intratereştri și sute de alte subiecte interesante. El a susținut întotdeauna că există extratereștrii reptilieni, că ei au baze / mari orașe subterane, dar a refuzat să meargă mai de departe. De fiecare dată când a fost întrebat, el a spus: “Nu mă duc mai departe cu privire la acest subiect!” Oare îi este interzis să facă acest lucru?
Dupa ce a citit cărțile lui Arian Hava, “Inuaki, reptilianul din mine” (1 și 2), generalul Strainu a contactat-o pe autoare ​​pentru că avea să-i povestească o întâmplare uluitoare care dorea ca Hava s-o includă în cea de-a treia carte cu privire la acest subiect: “Anunnaki Vs. Anunnaki“. Acestă povestire a ajuns în prefața cărții. În ea, generalul Străinu vorbește despre un bun prieten de-al său, care a văzut două ființe reptiliene într-o dimineața devreme (ora 5), în Munții Retezat. Prietenul său este o figură militară cunoscută, un ofițer de rang înalt, specializat în războiul de comando, care a cerut ca identitatea să-i fie protejată. El a servit în Iraq, Afganistan, Africa și America de Sud. În prezent, el se află într-un alt teatru de război în Orientul Mijlociu. De asemenea, generalul Străinu a menționat că prietenul său nu este vreun fan SF sau ufologie şi că are încredere în el, fiind mai presus de orice îndoială.
Evenimentele au avut loc după cum urmează: Ofiţerul de rang înalt, să-i spunem colonelul X, venea dintr-o mică excursie, fiind singur în munți. El se apropia de București, atunci când mașina lui semnaliza că nu mai avea combustibil, așa că a tras într-o mică stație de benzinărie din mediul rural.
Era 5:00 – 5:10, așa că nimeni nu mai era în jur. Colonelul X a observat un Hummer kaki, cu geamuri negre, parcat în afara stației de benzină, cu motorul pornit, dar nimeni nu se afla în jurul lui. După ce şi-a pus combustibil, el a plătit şi s-a dus înapoi spre SUV-ul său. Dar, în acel moment, a observat că se deschide ușa de la şofer a Hummer-ului, iar în interiorul acestuia a văzut o ființă reptiliană! Reptilianul nu avea haine, dar purta cizme militare! El era acoperit în întregime cu solzi verzi (la fel ca un crocodil) și avea o creastă de tip  șopârlă pe cap.
Reptilianul l-a văzut pe colonelul X, apoi a ieșit din mașină nestingherit, în timp ce militarul se tot holba la el. Extraterestrul a scos niște sunete ascuțite către cineva din interiorul maşinii, de data asta nervos, apoi s-a întors la volan și a demarat. Automobilul nu avea plăcuțe de înmatriculare, nici pe față şi nici pe spate.
Colonelul X a apreciat că reptilianul avea 2 metri înălţime şi ochi galbeni, asemenea unei pisici. Militarul s-a uitat în jur să vadă dacă cineva mai era martor la eveniment, dar el era singur. Apoi, el a observat camera video din staţia de benzinărie. Din păcate, vânzătorul staţiei i-a spus că acea cameră video era doar de decor, nefiind de niciun folos în mod practic, doar pentru a-i speria pe posibilii tâlhari. Gândindu-se că toate scena a fost doar o farsă foarte bine jucată, s-a întors în mașină și şi-a continuat călătoria.
După mai mulţi km parcurşi, în care era încă foarte frământat de evenimentele recente, colonelul X a văzut același Hummer, cu toate cele patru uşi deschise. În plus, în afara drumului, el a observat doi reptilieni de culoare verde închis, care păreau să se certe între ei. Al doilea reptilian era ceva mai mare decât primul; nu purta haine sau cizme, avea picioare de tip șopârlă și, spre deosebire de primul, mai avea o coadă.
Pe şosea mai erau maşini, dar șoferii treceau lângă creaturi, fără ca nimeni să oprească. Colonelul X și-a luat telefonul din maşină şi a făcut mai multe fotografii ale reptilienilor, care au fost total neglijenţi privind acest eveniment. După 3-5 minute, cei doi reptilieni s-au întors în  mașină și au condus înapoi, în direcția din care au venit iniţial. Colonelul se uită din nou la fotografiile de pe telefonul său mobil și s-a grăbit spre București, cu scopul de a-l contacta pe generalul Străinu, pentru a decide împreună ce să facă cu aceste imagini uimitoare.
Întors la București, telefonul său arăta 11 imagini, însă toate acestea erau complet verzi. Împreună cu generalul Străinu, colonelul s-a dus către o companie de servicii de telefonie, dar care nu i-a putut ajuta. Era ca și cum colonelul a fotografiat o lumină verde strălucitoare.
Generalul Emil Străinu a concluzionat: “Un singur lucru este sigur: că trăim într-o lume pe care noi doar credem că o știm, având o impresie falsă că suntem stăpânii ei. De fapt, suntem doar nişte chiriaşi, pe o planetă care nu ne aparține, neavând nicio idee care este cu adevărat scopul nostru”.


Sursa: lovendal.ro


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.