[CONSPIRATII]Adepţii Apocalipsei spun că Nibiru va disloca continentele Pământului şi va produce valuri tsunami de 200 de metri înălţime în aprilie 2016! Brazilia ar deveni noul “Polul Nord” al planetei… Iar începe isteria!?

           ATENŢIE! Acest articol reprezintă traducerea şi adaptarea unui articol apărut pe site-ul Dailystar.co.uk şi nu reprezintă neapărat poziţia editorului acestui site!
Vânători amatori de corpuri cereşti, fani ai OZN-urilor, dar şi alţi conspiraţionişti cred că marea întâlnire profeţită între Pământ și un corp mare ceresc, cunoscut sub numele de Nibiru sau Planeta X, va avea loc de aprilie 2016. Dar, cei care susţin Apocalipsa, sunt tot mai siguri că catastrofa ar putea avea loc chiar luna aceasta, în decembrie 2015. Ei spun că creșterea numărului de căderi de comete şi asteroizi, precum și de dezastre naturale de pe planeta noastră, este inevitabilă și pretind că guvernele lumii se pregătesc în secret pentru dezastrul iminent care va urma.
Un asteroid uriaș a ratat Pământul în luna octombrie 2015, iar NASA și Agenția Spațială Europeană au recunoscut pregătirea unui plan pentru distrugerea corpurilor cereşti care se apropie de Pământ cu ajutorul unei rachete cosmice.
Adepții Apocalipsei cred că atracția gravitațională a planetei masive va deplasa continentele Pământului, cauzând tsunami de peste 200 de metri înălţime. Unul din aceşti adepţi, Gordon James Gianninoto, spune că a fost contactat de extratereştri care i-au dezvăluit faptul că, drept urmare a acestei deplasări, noul Pol Nord al Pământului va fi vârful de est al Braziliei. Dl Gianninoto susține că China se pregătește deja pentru haosul rezultat prin construirea marilor orașe goale, aşa zisele oraşe-fantomă.
Alţi teoreticieni ai conspirației susțin că Puerto Rico are în stoc foarte mulţi saci de cadavre și sicrie, iar guvernul SUA a pregătit rații urgente de apă și hrană; chiar şi soldaților ruși le este predată limba engleză și fac cursuri de învăţare a echipamentelor militare americane, astfel încât Rusia şi SUA să poată lucra împreună atunci când va avea loc dezastrul.
Mitul despre cataclismul Nibiru datează din 1976, când scriitorul Zecharia Sitchin a afirmat că cele două culturi antice din Orientul Mijlociu – babilonienii si sumerienii – a povestit despre existenţa unei planete gigantice, Nibiru, care orbitează Soarele o dată la 3600 de ani. El s-a bazat pe o traducere a unui text sumerian, unul dintre cele mai timpurii sisteme de scriere din lume, dar traducerea sa n-a fost recunoscută de alți cercetători.
Cei ce cred în planeta X se beazează pe modificările neobișnuite inexplicabile în orbitele lui Uranus și Neptun. Existenţa acestei planete X a primit o oarecare confirmare în 1983, atunci când satelitul NASA IRES a descoperit un obiect necunoscut, la fel de mare ca planeta Jupiter, care s-ar fi aflat la marginea sistemului nostru solar. NASA nu a mai dat apoi publicităţii date despre acest obiect, ceea ce a dus la acuzaţii de muşamalizare a cazului.
În 1984, doi specialişti, David Raup și Jack Sepkoski, au publicat o lucrare, susţinând că există o ciclicitate a distrugerii Pământului, o dată la 26 de milioane de ani, iar acest lucru s-ar datora companionului Soarelui, aflat în cele mai îndepărtate colţuri ale sistemului nostru solar, acesta afectând viaţa şi moartea pe Pământ. El a fost numit Nemesis sau “Steaua Morţii”
Cei care cred în Nibiru spun că această planetă-gigant ar putea orbita Nemesis şi nu Soarele, explicând de ce este atât de greu de observat.
Se ştie că în 2012 a existat o adevărată frenezie cu venirea lui Nibiru în apropierea Pământului, lucru care nu s-a întâmplat. NASA a asigurat în mod repetat locuitorii îngroziți ai Pământului că Nibiru este o fantezie completă, cu nicio bază ştiinţifică. Dacă ea ar exista şi s-ar apropia atât de mult de Pământ, ea ar trebui deja să fie vizibilă de pe Terra.


Sursa: dailystar.co.uk 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.