[CONSPIRATII]O adevărată bombă: Ceauşescu a înfiinţat Banca Română de Comerţ Exterior, cu ajutorul unei loji masonice şi a CIA-ului! Aşadar, Ceauşescu era partener cu masonii şi spionii americani…

        Iată o informaţie extrem de interesantă pe care am găsit-o întâmplător în cartea lui Vladimir Alexe – “Ion Iliescu, biografia secretă”. Autorul cărţii discută la un moment dat despre rolul extrem de important jucat de fosta Bancă Română de Comerţ Exterior (BRCE – Bancorex, absornită ulterior de BCR) în apariţia primilor miliardari de cartoni români, care au devalizat banca ce a beneficiat, la rândul ei, de rezerva valutară a statului român dinainte de 1989. Iată ce putem citi în cartea lui Valdimir Alexe:
Se ştie că Banca Română de Comerţ Exterior (BRCE) fusese înfiinţată de Ceauşescu în 1968 – având printre acţionarii săi secreţi şi capi ai mafiei italiene, apropiaţi lui Lucio Gelli şi grupării “Propaganda Due” (P.2), în principal, cu scopul de a se derula prin intermediul acestei bănci jongleriile valutare ale celor 47 firme căpuşe ale lui Ceauşescu, care mijloceau, contra comision, marile contracte între firmele de stat româneşti şi cele occidentale, de genul “Dunărea”, “Terra”, “Argus” etc., toate încadrate cu ofiţeri DIE (Direcţia de Informaţii Externe), recrutaţi din ASE (Academia de Studii Economice), instruiţi apoi în şcolile Securităţii de la Băneasa, Brăneşti, Grădiştea. Rolul firmelor căpuşe flind acela de a obţine comisioane din O.V. (operaţiuni valutare), prin care să fie alimentate conturile personale secrete ale clanului Ceauşescu din Austria şi Elveţia, conturi estimate în decembrie 1989 la câteva miliarde de dolari.
Ce mi se pare interesant din acest fragment este referirea la gruparea italiană “Propaganda Due” (P2), care nu este altceva decât o lojă masonică. 
Tot aceeaşi P2 se pare că a fost implicată în asasinarea papei Ioan Paul I în 1978 
P2 este organizaţie misterioasă care constituia o combinaţie între o Lojă Masonică şi un sindicat al crimei, cu membri din cercurile cele mai înalte ale guvernului, Mafiei şi Vaticanului însuşi. Deloc întâmplător, P2 a fost, de asemenea, o formaţiune cu tendinţe neofasciste, răspunzătoare pentru diferite acţiuni teroriste.
Printre cei care au creat şi susţinut Propaganda Due se numără şi serviciile secrete, inclusiv CIA-ul. Aşadar, Ceauşescu a înfiinţat o bancă, în care este băgat în mod indirect şi CIA-ul! Foarte interesant, nu? 


Sursa: lovendal.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.