Experimentele secrete ale guvernului american cu proprii cetăţeni: împrăştierea de bacterii în marile oraşe! Oare scopul chemtrails este şi acesta?

        MSN.com e un site al mass-mediei oficiale. Dar, acolo am găsit un articol surprinzător, care ne vorbeşte de experimentele secrete ale guvernului american pe proprii cetăţeni! De ce spun că e suprinzător? Pentru că, de obicei, asemenea articole erau “rezervate” doar site-urilor de conspiraţii. Citez din articol:
Ceața din San Francisco este renumită, mai ales în timpul verii, atunci când condițiile meteorologice se combină pentru a crea un “fum rece” care stă deasupra zonei golfului. Dar puţini ştiu că această ceață din San Francisco a fost folosită în 1950 de către armata SUA pentru a efectua un test pentru a vedea dacă acesta ar putea fi utilizată în răspândirea unei arme biologice, mai precis un atac simulat de germeni. Acesta a fost doar începutul a mai multor astfel de teste în întreaga ţară, care au fost păstrate secrete ani de zile.
Testul a fost un succes, aşa cum explică Rebecca Kreston pentru “Discover Magazine”, fiind unul dintre cele mai mari experimente umane din istorie. Dar, experimentul a fost şi o încălcare a drepturilor omului, întrucât era necesar un consimțământ voluntar al celor participanți de cercetare, experimentele putând duce la moartea sau rănirea oamenilor. Şi, se pare că acest experiment a dus cel puţin la moartea unui locuitor al oraşului şi la spitalizarea altor 10.
Totul a început la sfârșitul lunii septembrie 1950, când o navă a Marinei Americane a utilizat mai multe furtunuri gigant pentru a pulveriza o ceață biologică, care conţinea două tipuri de bacterii, Serratia marcescens și Bacillus globigii, în acele vremuri crezându-se că ambele sunt inofensive. Totuşi, în 2005, Agenţia Naţională a Medicamentelor (FDA) din SUA a stabilit că bacteria Serratia marcescens poate provoca boli grave, care pun viaţa în pericol la pacienţii cu sistemul imunitar compromis.
“S-a observat că atacul cu arme biologice poate fi lansat din mare, iar dozele sunt eficiente pentru arii relativ mari”, a concluzionat un raport militar, care a fost mai târziu declasificat. Iar tot experimentul pe oameni din 1950 a fost unul de succes, aşa cum scria Leonard Cole în cartea sa “Norii secretului”“Aproape toată populaţia din San Francisco a inhalat 5000 sau mai multe particule pe minut, în timpul celor câtorva ore cât a durat experimentul.”
Dar, acesta nu a fost singurul test. Au mai fost folosite bacterii asupra populaţiei, în sistemul de metrou din New York, pe Aeroportul Național sau în alte locuri. Astfel, între 1950 şi 1970 au fost efectuate numai puţin de 239 de teste cu “germenii războiului” peste zone populate.
P.S. Probabil (mai mult ca sigur) că aceste experimente au loc şi în ziua de astăzi şi nu doar în SUA, ci şi în alte ţări ale lumii. Acum stau şi mă gândsc dacă nu cumva şi celebrele “chemtrails” (dârele chimice de pe cer) făcute de avioane nu reprezintă tot nişte experimente secrete cu arme biologice, pentru ca noi să inhalăm tot felul de bacterii şi virusuri.


Sursa: lovendal.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.