[CONSPIRATII]NASA a anunţat că vrea să folosească armele nucleare împotriva oricărui asteroid ce ar lovi Pământul! Ne va vizita vreun asteroid gigant în următorii ani?

        NASA și NNSA (Administrația Națională de Securitate Nucleară a Statelor Unite) îşi unesc fortele pentru a încerca să găsească o modalitate de a folosi arme nucleare pentru a distruge asteroizii care ne ameninţă, scrie New York Times. Acest lucru pare foarte ciudat, având în vedere faptul că doar cu câteva săptămâni în urmă NASA a anunțat public că “nu știe de niciun asteroid sau cometă care s-ar afla în curs de coliziune cu Pământul (…) şi că niciun obiect ceresc mare nu va lovi Pământul în următoarele câteva sute de ani.”
Dacă ceea ce NASA ne-a spus anterior este adevărat, atunci s-ar părea că ar fi o pierdere imensă de timp, bani și resurse pentru a lucra la o modalitate de a distruge asteroizii folosind armele nucleare.
Dar, întrebarea care se spune este aceasta: de ce este atât de brusc NASA interesată de amenințarea asteroizilor mari, dacă nu este de natură să ne lovească în următoarele câteva sute de ani? Ar putea fi vorba de ceva de care ei ştiu şi nu ne spun?
Când am auzit prima dată că NASA şi NNSA lucrează la o modalitate de a folosi armele nucleare împotriva asteroizilor, mi-am amintit imediat de două filme celebre din anii ’90 –“Deep Impact” și “Armageddon”, al cărui subiect era unul asemănător cu situaţia imaginată de NASA.
Dar, în afară de armele nucleare, cele două agenţii mai au şi alte propuneri (non-nucleare) pentru a sfărâma asteroizii giganţi ce s-ar îndrepta spre Pământ: folosirea unor “tractoare gravitaționale”, utilizarea luminei solare pentru a topi o parte din obiect sau folosirea unor lasere uriaşe pentru a devia obiectul ceresc de pe traiectoria sa de coliziune cu Pământul. Cu toate acestea, se pare că cea mai bună soluţie este cea nucleară, atunci când vine vorba de luptă împotriva rocii spaţiale criminale.
Până la urmă, ne ameninţă serios vreun obiect spaţial sau NASA face experimente inutile?


Sursa: lovendal.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.