[CONSPIRATII]Moneda unică globală Illuminati, Phoenix-ul, va apărea în 2018. Aceasta este predicţia din anul 1988 a celebrei reviste “The Economist”… şi cred că se va realiza! Illuminati vrea să controleze totul!

        Peste 30 de ani, americanii, japonezii, europenii și oamenii din multe alte țări bogate, dar şi din unele ţări relativ sarace, probabil că vor face plăţile pentru cumparaturi în aceeași monedă. Preţurile nu vor mai fi cotate în dolari, yeni sau mărci germane, ci în Phoenix, să spunem. Phoenix-ul va fi agreat de companii și cumpărători, deoarece va fi mult mai convenabil decât monedele naționale de astăzi, care vor perturba viața economică în ultima parte a secolului al XX-lea.
La începutul anului 1988 acest lucru pare o predicție bizară. Propuneri pentru o eventuală uniune monetară au avut loc în urmă cu 5 şi 10 ani, dar ele nu au previzionat dificultăţile din 1987. Guvernele marilor economii au încercat să se mişte puţin spre un sistem mai eficient de gestiune a ratelor de schimb, o etapă preliminară înainte de o reformă monetară radicală. Dar, lipsa de cooperare în politicile economice au provocat creșterea ratelor dobânzilor, care au adus la crahul bursier din luna octombrie 1987. Însă convingerea este că ratele de schimb valutar nu mai pot fi lăsate la voia întâmplării.
În lume, se observă cum, treptat, granițele economice naționale se dizolvă lent. Cum tendinta va continua, crearea unei uniuni monetare a principalelor țări industriale va părea irezistibilă pentru toată lumea. În zona monedei Phoenix, ajustările economice la schimbările relative ale prețurilor s-ar întâmpla fără probleme și în mod automat. Iar absența riscului valutar ar stimula comerțul, investițiile și ocuparea forței de muncă.
Zona Phoenix va impune constrângeri severe asupra guvernelor naționale. Nu ar mai exista, de exemplu, o politică monetară națională. Oferirea monedei Phoenix s-ar întâmpla printr-o nouă bancă centrală, care va fi creată probabil de FMI. Guvernele lumii vor fi mai restrictive în ceea ce priveşte deficitul bugetar, întrucât trebuie să se împrumute pentru a-şi finanţa deficitul şi nu să-şi tipărească bani. Acest lucru înseamnă o pierdere mare a suveranităţii economice.
Phoenix-ul va fi în jurul anului 2018 şi trebuie să-i urăm bun venit.
P.S. Foarte interesantă predicţia celor de la “The Economist” care prevăd o monedă unică mondială în anul 2018, deci peste 3 ani. Visul de aur al Ocultei Mondiale (Illuminati) a fost întotdeauna o monedă unică mondială, astfel încât să poată controla totul… iar revista “The Economist” (care aparţine tot Ocultei Mondiale) scoate la iveală acest plan. E adevărat că acum avem doar euro, o monedă unică europeană, însă aceasta a fost creată ca experiment, pentru a se vedea cum se poate lucra cu o monedă unică.
Presimt că anul acesta sau cel târziu la anul va avea loc o criză economică mondială fără precedent, care va crea condiţiile pentru crearea acestei monede unice, Phoenixul. Nu ştiu dacă se va numi chiar aşa, dar acest lucru contează mai puţin. Sau contează, pentru că, întâmplător sau nu, nu degeaba a fost aleasă pasărea Phoenix pentru a reprezenta moneda unică. Conform francmasonului Manly P.Hall, în lucrarea sa “Simboluri oculte şi masonice ilustrate”, pasărea Phoenix este unul dintre cele mai vechi simboluri din lume, fiind inventată de Şcoala Misterelor egiptene satanice.
Precum vedeţi, nimic nu e întâmplător în lumea aceasta…


Sursa: lovendal.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.