[BIZAR]O pisică pe nume Matilda face senzaţie pe Internet: are ochi negri şi oblici ca de extratereştri! O fi vreun hibrid!?

        În lumea asta se găsesc multe ciudăţenii, iar eu, ca editor de site de secrete şi conspiraţii, am văzut o mulţime de bizarerii. Dar, sincer, nu am văzut până acum vreo pisică cu ochi ca de extratereştri!
Pe această pisică o cheamă Matilda şi ea a devenit deja vedetă pe Internet din cauza aspectului ei extrem de neobișnuit. La prima vedere, uitându-ne la pozele ei, s-ar spune că pozele pisicii au fost manipulate în Photoshop, dar adevărul este că, într-adevăr, Matilda are o pereche de ochi negri enormi, oblici, care par a fi a unor extratereştri. Aspectul ciudat al pisicii se datorează unei afecţiuni rare, cunoscută sub numele de “Ectopia lentis”, pe care a lăsat-o pe felină, din păcate, în imposibilitatea de a vedea. Însă pisica nu are niciun fel de disconfort și încă îşi trăiește viața din plin.
Felina neînfricată a devenit un fel de celebritate pe Internet, după ce pozele ei au apărut şi pe site-ul ei propriu, care poate fi găsit aici: aliencatmatilda.com.
Există mai mulţi vizitatori de pe Internet care spun că pisica ar putea fi rezultatul unui experiment genetic macabru, între pisică şi extraterestru! Eu cred că ei exagerează…


Sursa: lovendal.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.