Aka Manto

Aka Manto :

Aka Manto (Pelerina Roşie) este o legendă urbană japoneză despre un spirit ce "vânează" în toaletele din şcoli şi cele din public .El este descris ca fiind un bărbat frumos ce era constant urmărit de admiratori de aceea , poartă acum o mască pentru a-şi acoperi faţa .

Legenda

Dacă te duci la toaletă pentru a-ţi face nevoile , o voce misterioasă te va întreba dacă vrei hârtia (igienică) roşie sau albastră . Dacă îi spui c-o vrei pe cea roşie , vei fi tăiat până când hainele vor fi "colorate" în roşu .
Dacă  alegi hârtia albastră , vei fi sugrumat până când faţa va deveni albastră (se referă la sufocare) .
Dacă încerci să-l păcăleşti pe Aka Manto întrebând de o altă culoare , vei fi tras spre iad . Singurul răspuns corect este să-i spui că nu vrei hârtie .

Aka Manto mai este numit uneori şi Aoi Manto (Pelerina Albastră) [aka=roşu ; aoi=albastru] .

Uneori , vocea te va întreba dacă preferi pelerina în loc de hârtie (menţionez din nou , hârtie igienică) . Dacă consimţi pelerina roşie , pielea de pe spate va fi sfâşiată în aşa fel încât să semene cu o pelerină roşie .
Dacă consimţi pelerina albastră , tot sângele va fi drenat din organism .

O versiune populară ar fi să fie în loc de hârtie o vestă roşie .

Doi poliţişti (o femeie şi un bărbat) au fost chemaţi la o şcoală după ce un băiat a auzit o voce de bărbat în baia fetelor . Poliţista a vrut să meargă în baia respectivă , timp în care , partenerul aştepta afară (nu afară afară , ci nu intrase în baie) . În baie , o voce a întrebat : "Punem vesta roşie ?" . Poliţistul , ascultând la uşă , aude cum că partenera răspunde cu "da" , după care , un ţipăt neaşteptat s-a auzit .
Când poliţistul a deschis uşa , el a găsit poliţista decapitată . Sângele ei a intrat în vestă , făcând-o roşie .

Altă versiune spune că dacă spui că doreşti hârtie galbenă , capul tău va fi forţat să intre în toaleta folosită [galben venind de la urină]


Sursa : Spectrul Realitatii

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

[STIRI/PARANORMAL] In Rusia pe o stanca muntoasa se afla chipul gigantului Kuiva

[CONTINUARE | TALK] Egiptul Antic: Mumiiile. Piramidele. Sfinxul. Mitologia Egiptului.

Egiptul Antic. Piramide. Mumiile.