Postări

Se afișează postări din mai, 2016

[BIZAR]Pe o cameră de securitate din Turcia a fost filmat ceva misterios! Cineva sau ceva pluteşte în mijlocul nopţii, pe o stradă goală!

Imagine
        Un videoclip ciudat a fost postat pe YouTube pe canalul   “Ovnis vs Ufos” . El se intitulează   “O cameră de securitate filmează ceva inexplicabil în Turcia” .  De fapt, videoclipul reprezintă o filmare cu telefonul a înregistrării video originale, şi de aceea, veţi vedea în videoclip tremurături şi câteva defocalizări. Dar nu asta e important… mai întâi trebuie să ne dăm seama dacă videoclipul a fost trucat sau nu. Filmarea are data de 12 februarie 2016, ora 1:46 noaptea şi prezintă o stradă luminată şi pustie dintr-o localitate din Turcia. La un moment dat, din stânga, apare cineva, o persoană, ce are o umbră, semn că este o fiinţă materială. Numai că acel cineva se mişcă lent, dar destul de ciudat, de parcă ar fi fost beat…. face nişte mişcări haotice de stânga, dreapta, înapoi sau înainte. Şi, de fapt, parcă nici nu merge, ci pare că ar patina pe gheaţă! La un moment dat, la secunda 0:54 a videoclipului, fiinţa misterioasă pur şi simplu se înalţă în sus de una singură!

[CONSPIRATII]Generalul român Emil Străinu şochează: “Un prieten colonel din Armata României s-a întâlnit faţă în faţă cu doi extratereştri reptilieni, ce aveau pielea ca de crocodil”! Colonelul i-a fotografiat pe reptilieni, dar supriză… !

Imagine
        Multă lume îl cunoaşte deja pe generalul (r) Emil Străinu, expert în radiolocație și doctor în războiul geofizic. În prezent, el ocupă următoarele poziții: consilier al Parlamentului român pe probleme de ameninţări neconvenționale și asimetrice, directorul Centrului de Cercetare privind OZN-urile și Psihotronica, fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate. El este, de asemenea, autor a zeci de cărți ezoterice. Generalul Emil Strainu este invitat la cele mai importante evenimente ezoterice din lume și a scris zeci de cărți care răspândesc adevărata cunoaștere. El vorbește despre extratereştri, intratereştri și sute de alte subiecte interesante. El a susținut întotdeauna că există extratereștrii reptilieni, că ei au baze / mari orașe subterane, dar a refuzat să meargă mai de departe. De fiecare dată când a fost întrebat, el a spus: “Nu mă duc mai departe cu privire la acest subiect!” Oare îi este interzis să facă acest lucru? Dupa ce a citit